عنوان: سالهای در بانک جهانی
با حضور: دکتر سیدحسین میرجلیلی
زمان برگزاری: دیماه – ۹۴
تهیه شده در آوای رشد مرکز رشد دانشگاه امام صادق(علیهالسلام)
- منبع خبر : آوای رشد
عنوان: سالهای در بانک جهانی
با حضور: دکتر سیدحسین میرجلیلی
زمان برگزاری: دیماه – ۹۴
تهیه شده در آوای رشد مرکز رشد دانشگاه امام صادق(علیهالسلام)
بعد از رحلت امام، هر جا انقلابی عمل کردیم پیش رفتیم؛ هر جا از انقلابیگری و حرکت جهادی غفلت کردیم عقب ماندیم. این یک واقعیت است. مخاطب این سخن نسل امروز و نسل فردا و نسل فرداهای بعد است. همه مخاطب این سخن هستند.
سینما، مردمیترین و جمعیترین هنر معاصر است؛ شاید بیش از موسیقی، ادبیات یا نقاشی که مخاطب و سلیقه خاص دارد. برای ارتباط با توده مردم که دغدغهشان عدالت است، باید به زبان سینما و با رعایت آداب یک هنرمند عدالتخواه که اولین آن تماس مستقیم با همین مردم است، به خلق اثر هنری فکر کرد؛ در غیر اینصورت فیلمی روشنفکرانه، بیخاصیت، پرحرف و تهی از معنا در انتظارمان خواهد بود.
برخی از شواهد نشان میدهد، سیاستمدار سلامت و برخی از بازیگران کلیدی، درکی از زمان و مکان ندارند. انگار آنها هم پی سهم و جاهی آمدهاند. انگار مامور شدهاند که از این آب گلآلود بهره خود را ببرند. برخی سهمخواهیها و بکشبکشها دوباره چشممان را میآزارد. مطالبات صنفی و گروهی به بهانه بروز کرونا، همان خطایی است که نه تنها نظام سلامت را به پیش نخواهد برد، بلکه درههایی ایجاد میکند که جبرانش بسیار سنگین خواهد بود. کرونا را فرصتی بدانیم برای اصلاح، امتحانی بدانیم برای تغییر به نفع مردم، نه فرصتی برای انتفاع و منافع صنفی. اگر فرصتهایی که با کرونا نصیب نظام سلامت شده است، قدر دانسته نشود و زود به خود نجنبیم، نظام سلامت در چاههایی به مراتب بزرگتر از طرح تحول نظام سلامت خواهد افتاد. دیر بجنبیم طرح تحولها در پیش است! اما اگر قدر این لحظات و ساعات را بدانیم و روزنههایی که برای نظام سلامت گشوده شده است را اولا خوب بشناسیم و در ثانی تقویت کنیم، به نظر میرسد آینده به مراتب روشنتر از امروز در پیش روی نظام سلامت خواهد بود.