به مناسبت نوزدهمین سالروز رحلت دانشمند انقلابی دکتر کاظمی آشتیانی، مناسب دیدیم به بخشهایی از نکات طرح شده در جلسه کارگاه تجربهای که هسته مدیریت جهادی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام با حضور دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس کنونی پژوهشگاه رویان تشکیل داد، اشاره نماییم...
جهاد از مفاهیم پرمغز دینی است که نه فقط در عرصه نظامی بلکه در همه عرصههای اجتماعی میتواند بروز و ظهور پیدا کند و آن عرصه را دستخوش تحول جدی کند. یکی از مهمترین عرصههای جهاد، جهاد علمی است که انقلاب اسلامی، گشایش و تحولی عظیم در آن به وجود آورد. شهید کاظمی آشتیانی از اولین کسانی بود که در عرصه جهاد علمی قدم نهاد و تحولی چشمگیر در حوزه خود ایجاد کرد. موسسه رویان، که حاصل تلاشهای شبانهروزی اوست، به تعبیر رهبر حکیم انقلاب، بهعنوان نمونهای کامل از آنچه انسان آرزو دارد، بیان شده است.
حال و به مناسبت نوزدهمین سالروز رحلت دانشمند انقلابی دکتر کاظمی آشتیانی، مناسب دیدیم به بخشهایی از نکات طرح شده در جلسه کارگاه تجربهای که هسته مدیریت جهادی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام با حضور دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس کنونی پژوهشگاه رویان تشکیل داد، اشاره نماییم.
مرحوم کاظمی آشتیانی همت بالایی داشت. مبتکر و خلاق بود. خسته نمیشد. یکی از دوستان میگفت که دکتر اصلا آرام نمینشیند و نمیگذارد یک نفس راحت بکشیم.
هنوز جشنواره رویان تمام نشده بود که میگفت جشنواره بهداشت را میخواهم راهاندازی کنم ولی جشنواره بهداشت بهانهای بود برای حلقه وصل صنعت به دانش؛ یعنی آن جشنواره بهداشت را راه انداخت و شرکت پاکنام را هم دخیل کرد. بعد با فراخوان، مقالات و مباحث مرتبط با موضوع را جمعآوری میکرد و به بهترین تحقیق با حمایت آنها جایزه میداد.
دکتر کاظمی میگفت اگر مَنعَم نکنند سه وعده نمازم را در محیط کار میخوانم. من میگفتم من حداقل نماز مغرب و عشا را در خانه میخوانم تا لااقل بچههایم ببینند که نماز میخوانیم. ولی او واقعا زندگیاش کارش بود. ما این جماعت را کم داریم. ما به این روحیه نیاز داریم و تنها راه نجات کشور همین تفکر است.
یکی از مشکلات ما این است که حتما باید شرایطی در کار برایمان آماده شود تا بتوانیم کاری را جلو ببریم و مدیریت کنیم. درصورتیکه یکی از شرایط مدیریت این است که بتوانی امکانسازی و بازارسازی کنی و اگر این اتفای افتاد، میتوانی در کارت موفق باشی. مرحوم کاظمی آشتیانی اینگونه بود.